Project Klaslokaal 08-07-2015

Op steeds meer scholen wordt led verlichting toegepast al dan niet combinatie met zonnepanelen. De ervaringen van zowel docenten, leerlingen als ouders dragen eraan bij dat led verlichting in klaslokalen, hallen, gangen, kantine en gymzalen steeds meer wordt toegepast. De keuze voor led verlichting in klaslokalen wordt mede bepaald door het comfort en de gebruiksmogelijkheden, naast de besparing op het energieverbruik.
Comfort
De UGR-waarden van armaturen worden steeds belangrijker door het gebruik van smart- en/of digiboards, laptops en tablets. Dat led verlichting “flikkeringsvrij” is ten opzichte de huidige TL armaturen is voor de concentratie van zowel de leerling als docent zo belangrijk, dat alleen dat al een reden is om led verlichting toe te passen. Het komt zowel de prestaties en schoolresultaten als de ontwikkeling van de leerlingen ten goede en verhoogt hiermee de sfeer en vermindert het ziekteverzuim.
Gebruiksmogelijkheden
Naast comfort biedt led verlichting ook mogelijkheden om het verlichtingsniveau aan te passen aan de verschillende activiteiten, kringgesprek, lezing/ presentatie, concentratie en creativiteit, maar ook op de verschillende momenten, ochtend, middag, zonnig of bewolkt. Ook zijn er diverse mogelijkheden om het energieverbruik nog verder te verminderen, denk hierbij aan aanwezigheidsdetectie in kleedkamers en gangen.
Is een investering voor uw school of onderwijsinstelling niet direct mogelijk? Wij bieden ook een lease constructie aan waarmee de investering kan worden betaald uit de besparingen.  
Voor meer informatie, advies en/of een proefopstelling kunt u contact opnemen via info@luxform.nl

Toegepaste producten

Recente berichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Controleer AUB onderstaande velden
Bedankt, het formulier is succesvol verstuurd
Bezig met versturen...
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw

Contact

Transportstraat 1
8263 BW Kampen (NL)
info@luxformglobal.com