Onze Geschiedenis

Luxform toen, nu en de toekomst

Luxform is opgericht in 1978. Het assortiment bestond in de beginjaren met name uit armaturen voor binnenverlichting. In 1992 is Luxform als een van de eerste gestart met de verkoop van Laagvoltage tuinverlichting. Van 2005 tot 2009 is Luxform kortstondig eigendom geweest van Intermatic Inc. In 2005 heeft Luxform Solar tuinverlichting geïntroduceerd, een innovatief en nieuw product in die dagen.

Met jarenlange kennis en ervaring in Solar verlichting heeft Luxform in 2014 Luxbright Solarverlichting op de markt gebracht. Luxbright is High Lumen Solar met een lichtoutput tot 480Lumen!

Sinds 2014 heeft Luxform de beschikking over haar eigen product faciliteiten door Participatie van een Chinese LED-producent in Luxform. Deze participatie heeft inmiddels geleid tot een nieuwe en complete lijn LED lichtbronnen voor de consumenten en professionele markt.

Met de marktervaring, klantkennis en technologische productkennis is Luxform een totaalleverancier geworden die elk verlichtingsvraag kan beantwoorden.

Historie Luxform

Contact

Luxform Global BV
Transportstraat 1
8263BW Kampen
Nederland
E-mail: info@luxformglobal.com

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Controleer AUB onderstaande velden
Bedankt, het formulier is succesvol verstuurd
Bezig met versturen...
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw

Contact

Transportstraat 1
8263 BW Kampen (NL)
info@luxformglobal.com