Assortimentsuitbreiding 01-04-2018

Assortimentsuitbreiding
April is alweer begonnen en we hebben al enkele mooie dagen met zon gehad. Mensen worden enthousiast en beginnen de tuin klaar te maken voor lente en zomer.

Luxform heeft het assortiment tuinverlichting uitgebreid:
• Aan het High Lumen assortiment is de speciale veranda hanglamp "Caledon" toegevoegd. Plaats het zonnepaneel simpel op het dak en hang de lamp onder de veranda. Met het trekkoord kan de lamp worden in- en uitgeschakeld.

• Het Solar tuinpadverlichtingsassortiment is uitgebreid met craquelé lampen die met een draad met LED’s zijn uitgevoerd en die daarvoor een gezellige sfeer in uw tuin creëren.

• Voor verlichting op uw tuintafel, kunt u de Daisy gebruiken die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en een mooie boost geeft. Mocht u een tafel in een tuinhuisje hebben, geen probleem, met de batterijglaslampen creëert u ook een leuke sfeer. Deze lamp werkt op een 1.5V alkaline batterij en heeft zelfs een 24-uurs timer. Deze timer zorgt ervoor dat de lamp na activering 4 uur blijft branden en wordt daarna automatisch 20 uur uitgeschakeld. Hierna herhaalt de functie zich automatisch. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het feit, heb ik de lamp wel uitgeschakeld?

• Bij uw vijver kunt u een Flamingo of Ooievaar plaatsen. De buik wordt verlicht door het gebruik van een streng met 20 LED's eraan. Het geeft een fijne sfeer en voorkomt ook dat vogels eventuele vissen uit de vijver pikken. Dus een lamp met een dubbele functie, hoe gemakkelijk is dat!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Controleer AUB onderstaande velden
Bedankt, het formulier is succesvol verstuurd
Bezig met versturen...
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw

Contact

Transportstraat 1
8263 BW Kampen (NL)
info@luxformglobal.com