Subsidie op LED Verlichting 30-10-2015

Subsidieregeling op LED verlichting voor sportaccommodaties

Meer artikelenSportstichtingen en sportverenigingen kunnen voor investeringen in energiebesparing of duurzame energie zoals verlichting voor sportvelden, sporthallen, kleedkamers en kantines  gebruikmaken van de subsidieregeling “Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties”.

De subsidieregeling  richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Een aanvraag voor subsidie kan ingediend worden vanaf 4 januari 2016 vanaf 09.00 uur. De regeling is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties. De subsidieregeling draagt bij aan het doel voor energiebesparing, zoals afgesproken in het Nationaal Energie-Akkoord.

Luxform Lighting heeft voor alle type sportaccommodaties een complete range LED-verlichting. Of het nu gaat om verlichting voor sportvelden, kleedkamers, kantines of parkeerplaatsen, Luxform heeft de complete oplossing voor uw verlichtvraagstuk. Door gebruik te maken van Luxform verlichting kunt u optimaal gebruik maken van de subsidieregeling.  

Indien uw vereniging al een energiescan heeft laten uitvoeren kunnen wij op basis hiervan een vrijblijvende offerte en besparingsoverzicht opstellen. In alle andere gevallen maken wij graag een afspraak om langs te komen voor een gratis verlichtingsscan.

Ook geïnteresseerd in de toepassing van LED verlichting van Luxform, de energiebesparing en de subsidieregeling van het RvO? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling in Kampen, telefoon 038-3316441 of info@luxformglobal.com.


LED Verlichting voor sportaccomodaties
Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Controleer AUB onderstaande velden
Bedankt, het formulier is succesvol verstuurd
Bezig met versturen...
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw

Contact

Transportstraat 1
8263 BW Kampen (NL)
info@luxformglobal.com