Spoga Gafa Cologne 10-08-2016

Veel nieuwe producten tijdens de SpogaGafa te Keulen


Van zondag 4 september t/m dinsdag 6 september vindt in Köln de beurs SpogaGafa plaats. Tijdens deze beurs ontvangen wij u graag op onze stand.

Voor 2017 heeft Luxform haar assortiment weer uitgebreid met een groot aantal producten die aansluiten bij de trends voor 2017. Tijdens de SpogaGafa presenteren wij  zowel de nieuwe Solar High Lumen producten, verlichting op zonne-energie wat de meest veilige, eenvoudige en duurzame manier is om een tuin sfeervol te verlichten, als de uitbreidingen in het 12Volt assortiment. Het nieuwe assortiment wordt gepresenteerd in speciale winkelconcepten die wij voor de Retailmarkt ontwikkeld hebben.

Tijdens SpogaGafa laten we u graag zien wat we daarnaast nog meer aan innovatieve producten binnen ons assortiment in huis hebben. U vindt ons in hal 9 standnr. D018. De openingstijden van de beurs zijn 4 en 5 september van 9.00 uur tot 18.00 uur en 6 september van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u de SpogaGafa te Köln bezoeken? Neem dan voor een toegangscode contact op met uw contactpersoon binnen Luxform (of via info@luxformglobal.com). Met de toegangscode kunt u uw toegangsbewijs via de website van de SpogaGafa downloaden.

We ontmoeten u graag in Köln.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Controleer AUB onderstaande velden
Bedankt, het formulier is succesvol verstuurd
Bezig met versturen...
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw

Contact

Transportstraat 1
8263 BW Kampen (NL)
info@luxformglobal.com